Bilde av Liselotte Bjerkvik på toppen av et fjell, med armene strukket mot himmelen. Bjerkvik begynner i Solv, som kjøper selskapet hennes, Advivo.
Liselotte Bjerkvik har eid og drevet rådgivningselskapet Advivo AS de siste to årene. Nå kjøper Solv selskapet - og styrker laget med grundig kompetanse innen brukeradopsjon og endringsledelse. Derfor er vi glade!

Velkommen til Solv, Liselotte!

Du og jeg har en hel skog med IT-verktøy, men hvordan bruker man dem på en best mulig måte? Liselotte Bjerkvik er ekspert på brukeradopsjon og endringsledelse, og nå begynner hun i Solv!

- Om vi har blitt mye bedre på digitalisering gjennom pandemien? Njaaei, det har vi ikke. Vi har lært å ha digitale møter ... Men de aller fleste bedriftene har ikke tatt valgene om hvordan de skal jobbe på framover, hvordan de digitale verktøyene faktisk forandrer hverdagen, hvordan ledelse ser ut nå. Det er mye å gå på!

Sier Liselotte Bjerkvik, eier og daglig leder av Advivo AS, rådgivningselskapet som er eksperter på brukeradopsjon og endringsledelse, som nå blir en del av Solv.

Pandemien et sjokk, men ...

- Pandemien har vært et sjokk for norske bedrifter på mange måter, også når det gjelder digitalisering og endringene som følge av nye verktøy. Det er likevel fremdeles overraskende mange som de siste månedene har tatt kontakt fordi «de vil innføre Teams». Det er et utrolig potensiale i å bruke verktøyene på en god måte, i å jobbe annerledes, lede annerledes. Derfor gleder jeg meg til å gå på jobb hver dag, fortsetter Bjerkvik, som nå altså begynner i Solv.

Og det gleder vi oss til!

Liselotte blir kommersiell direktør i Solv, hun blir del av ledergruppen til Morten Nessler – og styremedlem i Coneqt, rekrutteringsselskapet til Solv.  

Har «stalket» oss i lang tid

- Jeg har «stalket» Peanuts, Solv og Morten i mange år, jeg, sier eksperten i endringsledelse og ler.

- Jeg ønsker å utvikle området jeg er god på videre, i et miljø som er større enn Advivo. Da var det bare Solv som var aktuelle. Jeg har et inntrykk av at det er utrolig mange kule folk i Solv. Selskapet har lykkes i å fortelle troverdige historier om hvem som jobber der, hva dere gjør, hvilken kultur det er i Solv. Jeg har googlet m a s s e – og ser aktive bilder, folk som er på tur, bilder av familiemedlemmene til ansatte! Jeg tror på det jeg ser – og gleder meg enormt til å bli en del av denne kulturen, fortsetter Bjerkvik, som har jobbet med teknologi og mennesker hele arbeidskarrieren.

Ambisjoner i Oslo

Morten Nessler gleder seg også.

- Jeg har først og fremst lyst til å jobbe med Liselotte, som har en veldig fin personlighet, er flink med folk, er flink i faget sitt, får folk med seg, som kan lære oss masse! Alle kundene våre, enten de er små eller store, har behov for kompetansen hennes; hvordan få teknologi og mennesker til å fungere best mulig sammen. Dessuten har vi store ambisjoner om å vokse i Oslo – og Liselotte kommer til å spille en nøkkelrolle i veksten, sier Nessler, som noterer selskapets tredje oppkjøp i juni:

Merkevarespesialistene i Hey Ho Let´s Go, rekrutteringsspesialistene i Kefi – og Advivo, som altså leverer tiltakene som skal til for at teknologien fungerer som ønsket.

Velkommen til oss, Liselotte – vi gleder oss til fortsettelsen!

Pssst: Liselotte er en glimrende blogger. Her får du et innblikk i noe av det hun brenner for!

Bilde av Liselotte Bjerkvik som begynner i Solv. Solv kjøper selskapet hennes, Advivo.